Isnin, 13 Jun 2011

bukan memilih

ASSALAMUALAIKUM


kawan : Bf sihat ?
sy : Bf mende nye. Tak de tak de
kawan : Ye la tu
sy : Betul la.
kawan : Tak kan lah. 
sy : Iyee. 
kawan : Tak caya lah
sy : Ikut suke lah T.T

Toleh kanan bf ngn gf dia, toleh kiri ada couple lain lak, toleh belakang, depan pon sama. Sy ?? Tak ada sesape. Single je. Tak ada apa pun relax la kan. Tak mati pun tak ada couple. Tapi kengkadang bosan,sunyi gak la. Tapi tak apa family n kawan2 ada yg boleh buat sy hepi :)

Betul orang kata pengalaman mengajar.Apa yang dah jadi  biarlah terjadi mungkin dari situ membuatkan sy lebih berhati-hati untuk memilih 'kawan'. Biar la org kata sy loser ke, tak laku ke, jual mahal ke, demand tinggi ke hape ke tak apa lah. Janji sy tau apa yg sy nak. Bukanlah memilih cuma berhati-hati :)




p/s : saya tak lah memilih sgt kalau dapat yang mcm Enrique Iglesias ke Chris Hemsworth ke Farid Kamil ke sy bersyukur dah :p
*main2 jer :D

5 ulasan:

zikrialias berkata...

eh betol ke takde pokwe?(salah seorang dari mereka yang tak pcaye..heheh)

SyafiQa.HamdaN berkata...

haha ntah terpulang la ;p

acai1990 berkata...

kami sume kan boyfriend awk.....

Apex berkata...

yup!! family n kawan slalu adew disisi kite...~

amirull914 berkata...

agaknyer spe lah yg tanye 2 ek.....
hahahah

Catat Ulasan