Jumaat, 19 November 2010

Sape je makhluk tuhan ni ?

ASSALAMUALAIKUM..

B I O D A T A 

Kat atas ni sedikit sebanyak perihal diri sy. Okay let me tell u more bout myself k. Nama sy Nur Syafiqa Binti Hamdan. SyafiQA okay bukan nye SyafiQ. Ade je yg salah panggil. Tersilap or mmg sengaja nk panggil pun tak tau la kn. But sy mmg pantang betul if org salah pnggil nama sy. Huh ! Okay2 relax chill. Erm sy seorang gadis, Ye la belum kahwin lagi. Kawan2 panggil sy pqa. Ade yg tak reti nk pronounce nama sy ni.  Senang je sebenarnye.  Piqa tu pqa la. Senang kan ? As easy as eating :)

Sy tinggal di suatu tempat di KL yg masih lagi mengekalkan ciri2 kehijauan yg tersendirinya. Ade pokok2, bukit bukau, sungai. Belakang rumah sy ade masjid tau. Memang syok la duduk sini. Tenang n nyaman je. Erm tp kt mane ye? Ntah biar lah rahsia :p

Next is i'm a good listener. Saya boleh mendengar ape2 je pun masalah kawan2 or sape2 je la. Yg mana sy boleh tolong, sy tolong. Saya suka bagi nasihat kt orang. Even diri sendiri tgh parah, sedih, gundah gulana sekalipun sy cuba tenangkan org yg dilanda masalah. Rasa puas if dapat tolong orang. Erm sy ni nasihat org pandai, nk buat sendiri payah. Biasa lah manusia ! (^.^)V
Sesiapa yg memerlukan khidmat nasihat dari sy sila2 ckp jgn malu2. Sy cuba tolong selagi termampu :)

Kelemahan sy? Ape ye kelemahan sy. Erm tgk lelaki pakai kemeja kot. Ketaq Lutut nih :p

Lastly, if korang ada nak tanya apa2 silakan. Sy akan  jawab as long as korang tak tanya no. hp sy , alamat sy ( kalau nak jgk, bagi 1001 sebab okay :p ) sy akan cuba menjawab segala pertanyaan yg sy rasa patut di jawab :)

10 ulasan:

gua punya suka berkata...

single ke>?
kn jawab k coz x trsenarai spti dlm rajah diatas

PM S@y@ b@ik berkata...

salam perkenalan..

Blog yang cantik. Mungkin gaya penulisan boleh diperbaiki lagi.

acai1990 berkata...

piqa2...erm nape kebanyakkan owg yg lahir taun 1990 nie..happy go lucky

Yen,Nadzreen berkata...

sapekah ithu bobo haaa???...hehehe~
kantoi da Pqa xsingle...lalalala~

arez berkata...

saya ska bloq ni..
besttt kot!!

syafiqa@pqa berkata...

gua punya suka : peh soalan u. ok2 la im single. hee

PM S@y@ b@ik : salam perkenlan. trimas ya. tu la sy xreti sgt nk mengarang ni. but try la kn. hee. tahnx for da comment :)

acai1990 : hehe nta la mmg taun hepy kot ;p

Yen,Nadzreen : bobo tu dak kecik la yen. x nmpk gmba tu ha. hehe ;p

arez : tq2 but still byk kekurangan lagi :)

Yen.Nadzreen berkata...

itu gambor 20 taun lepas daaa~...lalalala~

syafiqa@pqa berkata...

yen : haha memandai je yen ni kn ;p

Yen.Nadzreen berkata...

eleh...nak dalih2 lagi...ramai la yg kecewa pas tahu sal ni...lalalala~

syafiqa@pqa berkata...

haha tak de mkne nye diorg nk kecewa. lgipun im single ok ! ;p

Catat Ulasan