Khamis, 18 November 2010

al-kisah di sebalik nama blog ni

ASSALAMUALAIKUM..

Selamat datang ke blog saya :).  Okay first of all nk terangkan sikitlah psl pot pet ni. Mesti korang dah tau kan pot pet tu ape. Bagi yg tak tau atau kurang paham tu sy terangkan skit la kn. Pot pet tu sebenarnya bercakap or berleter, membebel dan seumpanyalah . Tapi nk nampak lebih sopan, lembut dan comel ckp la pot pet ( erm comel kerr ?? :p )

Blog ni namanya Pqa Pot Pet so makna nya sy suka bercakap tau bukan membebel, berleter . Harap maklum ;p  Sy terpikir nk bwt blog ni pun sbb sy sememangnya suka bercakap. Org yg knl sy tau la sy mcm mana. Nampak je pendiam tapi bila da jumpa geng, kwn yg se'kepala' mmg riuh ler.

Okay lah hopefully korang enjoy reading my blog & nice to know all of you. Terima kasih, thank you, muchas gracias, toce, syukriya. Dan salam perkenalan dari sy, Syafiqa Hamdan @ Pqa ;)




3 ulasan:

budakbotak berkata...

wah....excited ni jd org 1st comment....
tergelak sy sorg2 baca blog awk ni....
org2 tgk sy pn pelik....huhu
lepas ni jgn lupa bdk botak plak...yea la dh ade tmpat luahkan perasaan kn.....klu lupa sy sumbat2 cili dlm mulut awk tu....ngeee~
neway,not bad blog awk....
waiting 4 a new story....
keep smile my tembam....;)

syafiqa@pqa berkata...

awk sumbat cili sy ok je. lagi sy suke. hehe. xde la xkn sy lupe nye kt bdk botak. dari botak smpai rmbut da pnjng pn sy xkn lupe tau. insyaAllah. hehe. sy blk kl nnt sy update blog sy ni. thanx for being my first follower :)

budakbotak berkata...

akhirny bdk botak dpt jgk jd 1st kn....
b4 dis yg ke 98,99...3 plg trbaek...huhu
ok,sy tgu update dr awk....
pot pet byk2 mcm salu taw....;p
tke care!!

Catat Ulasan