Sabtu, 17 Disember 2011

cari kerja !

ASSLAMMUALAIKUM


Result dah keluar dan alhamdulillah semuanya ok. Duduk rumah je la skrg ni makan, tido, makan, tido membesarkan perut. Makin hari makin bertambah koleksi lemak yg sy ada, pipi pun makin tembam dan sy rasa dah tiba masa utk sy keluar rumah dan mencari kerja. Rumah pun dah bosan tgk sy yg tak de aktiviti lain. Hari2 benda yg sama je yg sy buat.

Sy mmg nk sambung belajar utk buat degree. Kalau ada rezeki sy akan sambung nnt. Sementara tunggu nk sambung study ni sy rasa elok lah sy kerja dulu. Sy tak kisah sgt kerja apa pun as long as sy tak buang masa kt rumah dah la. Jom2 cari kerja !



p/s : sy amik ukur bahan kalau kerja dlm bidang kecantikan boleh x ?? ;p

5 ulasan:

~C-K-K~ berkata...

good luck...=)

SyafiQa.HamdaN berkata...

tq ^^,

izani amirul berkata...

jd site spervisor ..

SyafiQa.HamdaN berkata...

err mirul keje tu mcm penat jekk. sy nk keje yg slalu kene nmpk cntik, wangi2, aircond. haha

aswadz berkata...

elok la keje drpd goyang kaki kat umah kan. at least income ada.

Catat Ulasan