Selasa, 7 Disember 2010

sengal-sengal ubi

ASSALAMUALAIKUM..


Sy ada seorang abg. Abg sy ni ade bisnes kecik2 la dan dia ada beberapa buah kedai disekitar kl/selangor. Sy da terlalu bosan duduk rumah so sy ke kedai abg jaga kedai dia. Kalau jaga sorang2 tak best la even ada workers lain pun bosan gak. So tak nak bosan sy ajak la adik sekali. Diorg tgh cuti sekolah sekarang ni so tak de masalah la nak teman sy. Sy ajak la dua adk sy utk teman. Kedai ni kat dalam salah satu condo kat jalan genting klang nun. Kalau da condo tu mesti la ada swimming pool, playground, kedai2. Kedai abg sy ni kt sebelah kedai runcit. So memang tak akan lapar la kalau jaga kedai abg ni. Asal lapar je pegi borong kt kedai sebelah. Mcm2 la dibeli nye. Sampai tauke kedai tu nampak kteorg dari jauh pun da senyum da cz tau kteorg akn borong mcm2 kt kedai dia.

Tapi lepas mkn2, nyanyi2, online kteorg sume da rase bosan sgt2. Adik ajak mandi kolam kt tingkat 3 but tgk2 ramai org. Melayu, cina, india senang cite mmg satu malaysia la dok mandi time tu. Tak lalu teman nk mandi. So tak jadi la mandi. Balik ke kedai. Tgh bosan tahap cipan tu tetiba (TING !) sy mendapat satu idea. Ape je eyh ? pikir la sendiri lps tgk ni (^.^) V

senyum kambing sume :)
jelir lidah sume ;p
tenung webcam (o.o)
muah !
halah2 buat comel pulak. nyampah ! ;D
buat tanduk adik2 ;D
kakak da penat (x_x)


Itu baru permulaan, ada byk lagi ni.  Are u ready for this ? lets check it out ;D

Actually ada byk lagi gambar sengal kteorg. Tp tak kan nk tayang sume. Bosan lak korang tgk kn. So sy ringkas kn. Dan inilah hasilnya ;)



  
p/s : Annoying gila kan ? sory ;p

5 ulasan:

budakbotak berkata...

si bam2 yg sengal....huhuhu
nk tunggu pic kt dobi kondo "BARU" plak la...
mnatau da terselit pic bdk botak kn...
lalala~~ (^_~)

syafiqa@pqa berkata...

haha. tungguuu. zass! ;p

budakbotak berkata...

ur welcome....;)

didiyana berkata...

tumpang lalu..blog anda comel sgt! kalau free singgah la di blog saya :)

ʓʏяα ακαмɛ berkata...

like your blog! :)
t kalau de mase follow la blog ira jgk ok!
(^_^)v

Catat Ulasan